Menu Sluiten

Zorggroep Reinalda houdt haar Roze Loper!!

Juni 2011 kreeg Zorggroep Reinalda als eerste zorgaanbieder in Haarlem en omgeving de Roze Loper uitgereikt en na een nieuwe audit afgelopen augustus is het certificaat verlengd.

De Roze Loper staat symbool voor homovriendelijke zorg en daarmee voor het streven een organisatie te zijn waar zowel medewerkers als bewoners zich veilig en geaccepteerd kunnen voelen. Diversiteit en veelkleurigheid zijn voor Zorggroep Reinalda belangrijke waarden. Pestgedrag en discriminatie zullen we actief bestrijden.

Op woensdag 11 oktober (de landelijke Coming Outdag) wordt met een feestelijk programma de uitreiking van de “nieuwe Loper “ gevierd. Alle medewerkers zijn uitgenodigd voor een veelkleurige lunch met een speelse, inhoudelijke bijdrage (“wie herkent de hetero”) onder leiding van de directeur van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland Frederique Janss. Het management en leden van de werkgroep Roze Loper (onder wie vertegenwoordiging van COC-Kennemerland, Gay – Haarlem en de Haarlemse Regenboogambassadeur) zijn hierbij actief aanwezig.

Voor de bewoners , cliënten en andere belangstellenden is er s’ middags vanaf 14.30 uur een veelkleurig optreden van de bekende Haarlemse artieste Wendy Molee. In de pauze om 15.15 uur zal in het Atrium het nieuwe certificaat officieel overhandigd worden door Rineke Mesman (Regenboogambassadeur) aan het management en de voorzitster van de cliëntenraad . Wie deze dag mee wil vieren in het Reinaldahuis is van harte welkom bij het middagprogramma!

Zorggroep Reinalda bevindt zich op:

Leonard Springerlaan 1
2033 TA Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *