Menu Sluiten

Zonder zichtbaarheid geen acceptatie

Wethouder Marie-Thérèse Meijs

Regenboog postercampagne in Haarlem geopend!

Wethouder Meijs van Zorg, Welzijn en Volksgezondheid heeft op 14 februari namens de gemeente Haarlem in de publiekshal aan de zijvest  de postercampagne ‘In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’ officieel geopend.
Dit om uiting te geven aan het LHBTIQ+ beleid als Regenbooggemeente. Alle campagneposters zijn door kunstenaar Trik op bijzondere wijze verwerkt in een breed doek en opgehangen in de publiekshal.

 

Op 11 oktober 2019 lanceerde wethouder Meijs de postercampagne, ‘In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’. De aanleiding voor deze campagne is de door de raad aangenomen motie ‘zonder zichtbaarheid geen acceptatie’.

De posters hebben als doel mensen erop te wijzen dat iedereen een eigen partnerkeuze mag maken. Haarlem regenboogstad wil dat mensen zich vrij en veilig voelen om zelf een partner te kiezen en wil het respect voor die keuzevrijheid bevorderen. Op de posters tonen verschillende Haarlemse stellen dat je in Haarlem zelf kiest wie je liefhebt.

Lees ook en kijk persoonlijke verhalen in het filmje: Extra aandacht op Valentijnsdag voor campagne ‘In Haarlem kies je zelf wie je liefhebt’

 

Lees meer over het regenboogbeleid van de gemeente Haarlem:https://www.haarlem.nl/haarlemregenboogstad/

Het logo Haarlem Regenboogstad en de posters zijn ontworpen door TRIK©

 

 

Bron: Gemeente Haarlem Foto: TRIK©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *