Menu Sluiten

Zangeres Merol headliner op No Labels Festival

Zangeres Merol is op het allereerste openminded No Labels Festival op Coming Out Dag in het Patronaat Haarlem, een van de hoofdartiesten.

Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en is bekend van hits als ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Lekker met de meiden’. Voor de organisatie van het festival een mooie gelegenheid om een zo divers mogelijk publiek te trekken, waardoor de boodschap zo breed mogelijk verkondigd kan worden.

De organisatie van het nieuwe No Labels Festival wil met dit feest bereiken dat iedereen op deze dag 100% zichtbaar en zichzelf kan zijn en niemand een label krijgt opgeplakt. De eerste editie vindt plaats op de internationale Coming Out Dag, 11 oktober. Het avondvullende programma wordt samengesteld door No Labels en Patronaat.
De roodharige zangeres weet ieders hart te veroveren met aan charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd.

Na Merol kan iedereen een ster zijn door zich op te geven, of niet, voor de Smartlappen Karaoke. Deze liveband, bekend van Lowlands, Amsterdam Pride, Paradiso en Café Studio in Haarlem) speelt naast de bekende smartlappen op verzoek van de organisatie een groot aantal nummers uit de HomoTop100.
De party na de karaoke? Die wordt gehost door DJ’s Moog en Bo Monde, dus blijf even hangen.

De DJ’s serveren de beste house classics, deep house en tehcno. Deze veelgevraagd DJ’s in de LHBTI-scene zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen.
Kaarten via www.patronaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *