Menu Sluiten

Verkiezingsdebat Haarlem inclusieve stad en ondertekening Regenboog stembusakkoord

Op 23 februari organiseert Bureau Discriminatiezaken Kennemerland een verkiezingsdebat in de Pletterij met als thema Haarlem inclusieve stad! Het is de bedoeling in gesprek te gaan met alle huidige politieke partijen in Haarlem. Dit in aanloop naar de verkiezingen van 14, 15 en 16 maart 2022

COC Kennemerland zal bij de afsluiting van dit debat het Regenboog Stembusakkoord presenteren en de politieke partijen de gelegenheid geven dit akkoord te ondertekenen. Jos Ahlers, voorzitter van COC Kennemerland zal dit inleiden.

De ondertekenaars zetten zich in voor een diverse en inclusieve gemeente waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie en geslachtskenmerken of welke grond dan ook.  De ondertekenaars spannen zich in om in de komende collegeperiode deze maatregelen op het gebied van LHBTIQ emancipatie uit te voeren.

Wij hopen hiermee dat de partijen werk gaan maken van inclusief beleid, veiligheid bevorderen, jongeren ondersteunen en meer aandacht geven aan kwetsbare groepen en de zichtbaarheid bevorderen van de LHBTIQ gemeenschap!

Artikel Bureau Discriminatiezaken Kennemerland:
https://www.bdkennemerland.nl/artikel/2022/02/verkiezingsdebat-haarlem-de-inclusieve-stad/

Wilt u bij dit debat aanwezig zijn dan kunt u een kaartje kopen (€3, =) op de volgende website:
https://www.pletterij.nl/event/23-feb-22-verkiezingsdebatten-3-6-haarlem-inclusieve-stad/

Livestream
Tevens kun u ook gratis de livestream volgen via de homepage van de website, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal van de Pletterij en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Pletterij
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

Ondertekening Regenboog gemeenten in Kennemerland
Naast de gemeente Haarlem richt COC Kennemerland zich ook op de andere Regenboog gemeenten in onze regio. We zijn daarom bezig om aansluiting te vinden bij de debatten in Velsen en Haarlemmermeer met als doel dat de politieke partijen ook daar hun steun geven aan het Regenboog stembusakkoord en ondertekenen.
Zodra daar meer over bekend is zullen we dat kenbaar maken middels de nieuwsbrief en website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *