Menu Sluiten

Velsen viert Coming Out Day 2021

Coming Out Dag 2021 Velsen

theatrale talkshow met gastheer PAUL HAENEN

van kamerlid, wethouder, bisschop, roze-in-blauw, gemeenteraadslid tot oud-leerling reformatorische Gomarus College, live muziek, Roze Salon én film!
 

Stadsschouwburg  & Filmtheater Velsen is opnieuw de locatie voor de viering van de jaarlijkse Coming Out Day in Velsen. Op zondag 10 oktober organiseert de Velsense Regenboogbrigade van 14.00 tot 16.00 uur een theatrale talkshow. Gastheer is theater- en televisiemaker Paul Haenen. Op zijn gastenlijst staan Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken, voormalig Roze in Blauw-vertegenwoordiger Marja Lust, bisschop van de Oud-Katholieke Kerk Nederland, de Velsense wethouder Marianne Steijn, ChristenUnie Velsen-steunfractie lid Frank Cornet en oud-scholier van het Gomarus College Marijn Baggerman.

TALKSHOW
De talkshowgasten spreken over actuele LHBTI-thema’s, in het bijzonder veiligheid en geloof. Daar draagt heel toepasselijk ook de landelijk bekende Dominee Gremdaat alias Paul Haenen zijn steentje aan bij. Natuurlijk wordt ook het publiek uitgenodigd aan de discussie deel te nemen.

LIVE MUZIEK!
ZANGROEP UNITY en ZOË GERRITSEN
Onder de vlag van Alphenaar Muziekhandel/ Muziekles IJmond verzorgen lokale muziekmakers toepasselijke muziekoptredens.

De Regenboogbrigade Velsen is een lokaal samenwerkingsverband van COC Kennemerland,  Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, Stichting Welzijn Velsen, Regenboog Loket Velsen, Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen en de Gemeente Velsen. Met haar activiteiten vergroot de Regenboogbrigade de zichtbaarheid en de kennis van de seksuele diversiteit en daarmee de sociale acceptatie in de lokale samenleving.

Toegang tot de talkshow is gratis, reserveren noodzakelijk

 

 

Na afloop van de talkshow staan er in de theaterzaal twee toepasselijke films geprogrammeerd. Om 17.00 uur is dat de Franse feelgood-comedy The Shiny Shrimps (in combinatie met de Talkshow is deze gratis te bezoeken) en om 20.00 uur de Amerikaanse filmhit Supernova (met o.a. Colin Firth en Stanley Tucci).

The Shiny Shrimps – zondag 10 oktober 17.00 uur, bestel nu

 

Supernova – zondag 10 oktober 20.00 uur, bestel nu

 

CORONATOEGANGSBEWIJS
Iedere bezoeker vanaf 13 jaar moet bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs in combinatie met identiteitsbewijs tonen. Kijk voor meer informatie op onze website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *