Menu Sluiten

Vacature: Jong&Out begeleider

Elke tweede zaterdag van de maand is er Jong&Out in Jongerencentrum Flinty’s in Haarlem. Jongeren tot achttien jaar komen van 13.00 tot 17.00 uur samen voor een gezellige middag. De jongeren en begeleiders bedenken van tevoren activiteiten voor de komende meetings. Zo hebben we een les zelfverdediging gehad, vieren we trouw Sinterkerst- en nieuw, zongen we elkaar de kamer uit met Singstar battles en nog veel meer.

Onze maandelijkse Jong&Out Haarlem meetings worden goed bezocht. We hebben een team van leuke begeleiders, maar komen nog wel eens een handje te kort. Op het moment gaat onze voorkeur uit naar een mannelijke begeleider omdat het team nu hoofdzakelijk bestaat uit vrouwen. We zoeken begeleiders die tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en lesbisch, homo, bi en/of transgender zijn. De meetings zijn een keer per maand (2e zaterdag van de maand) en we hopen dat nieuwe begeleiders bij ongeveer 8 van de 12 meetings per jaar aanwezig kunnen zijn.

Gezien het vrijwilligerswerk met jongeren onder de achttien is, vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen na het eerste gesprek. De kosten hiervoor vergoeden wij.

Geïnteresseerd om begeleider te worden of vragen erover? Mail ons dan op jongenout@coc-kennemerland.nl of bel of whatsapp ons op 06-83 41 99 85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *