Menu Sluiten

Vacature: Jong&Out begeleider

Maak jij deel uit van de LHBTQI+ gemeenschap en ben je tussen de 20 en 30 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze Jong&Out groep in Haarlem zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Jong&Out is een ontmoetingsplek waar lhbti+-jongeren tot en met 18 jaar een veilige plek hebben om elkaar te ontmoeten. Een keer in de maand komen we bij elkaar en doen we leuke activiteiten, spelletjes of organiseren we een kletsmiddag. Wij zorgen er samen met de andere vrijwilligers voor dat de jongeren helemaal zichzelf kunnen zijn en andere lhbti+-jongeren kunnen leren kennen. 

Als begeleider bedenk je samen met je medevrijwilligers maandelijks de activiteiten voor de jongeren. Tijdens de meetings voer je de plannen uit en ondersteun je de jongeren. Je kan makkelijk met jongeren overweg en vind dit vooral leuk! 

Wat we vragen:

  • Goed overweg met jongeren
  • Creativiteit
  • Affiniteit met lhbti+-jongeren 
  • Tussen de 20 en 30 jaar
  • Gezelligheid

Niet alleen staat dit natuurlijk goed op je CV, je krijgt er vooral heel veel gezelligheid, sociale contacten en leuke activiteiten voor terug. Daarnaast zijn we op zoek naar meerdere begeleiders, dus samen met vrienden aanmelden kan ook!

Gezien het vrijwilligerswerk met jongeren onder de achttien is, vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen na het eerste gesprek. De kosten hiervoor vergoeden wij.

Geïnteresseerd om begeleider te worden of vragen erover? Mail ons dan op jongenout@cockennemerland.nl of bel of whatsapp ons op +31647312164

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *