Menu Sluiten

Transgenders in Haarlem

Veel mensen die worstelen met hun genderidentiteit zijn zoekende. Via internet zijn er veel instanties waar je je aan kunt melden voor een traject. Maar vaak zijn mensen hier nog niet aan toe, weten ze zelf nog niet wat ze met zichzelf aanmoeten, of raken de weg kwijt in de grote aanbod van instanties. Daarnaast durven ze nog niet uit de kast te komen, of lopen ze aan tegen afkeuring of reacties vanuit hun omgeving.

Om deze redenen wil COC Kennemerland starten met activiteiten voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit (transgenders, transseksuelen). Op deze manier kunnen mensen in contact komen met lotgenoten om gedachten en gevoelens uit te wisselen. Ook kunnen allerlei vragen rondom genderidentiteit, de trajecten die je kunt doorlopen, en alle veranderingen die je hier binnen ondergaat aan de orde komen.

Buck

Vrijwilliger Buck
Hij is geboren in 1969 als vrouw en is nu officieel volgens de wet man. Hij heeft zijn traject van vrouw naar man volledig afgerond. Buck is ambassadeur van Transgender Netwerk Nederland in Amsterdam en is van plan om in Haarlem activiteiten op te zetten. Hij is ook aanspreekpunt voor transgenders in Haarlem en omgeving.

Transgenderbijeenkomst
Het is de bedoeling om bijeenkomsten te organiseren met als doel dieper in te gaan in de behoefte waar je mee zit. Buck is bereid om mee te gaan naar o.a. transvisie in Utrecht om hier bij hun bijeenkomsten aanwezig te zijn zoals de transmangroep, transvrouwgroep en transanders.
Op dit moment is er al een gelegenheid om elkaar te ontmoeten op zaterdagavond in Grand Café Brinkmann aan de Grote Markt 13 in Haarlem. Als je hier naar toe wilt komen?, meld je dan aan bij Buck: transgenderhaarlem@gmail.com

Activiteiten
Voor meer informatie over de activiteiten kunt je terecht op de volgende pagina

website’s (nog in ontwikkeling)
transgendersupportinhaarlem.wordpress.com
genderzwemmeninhaarlem.wordpress.com

Facebook (besloten groep)
Transgendersupport in Haarlem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *