Menu Sluiten

Transcreen Amsterdam transgender filmfestival 30-05 | 02-06

TranScreen is een meerdaags filmfestival met internationale films rondom het thema transgender en genderdiversiteit. Tijdens dit Amsterdam Transgender Film Festival worden mainstream- en experimentele-, professionele- en community-, lange- en korte-films uit verschillende landen vertoond. Doel is het publiek meer bekendheid te geven van de veelzijdigheid van transgenders en genderdiverse mensen.

TranScreen is een cultureel en informatief filmfestival dat zich richt op het vertonen van kwalitatieve en uitdagende filmproducties van over de hele wereld. Het festival is een evenement waarin (trans)genderdiversiteit de norm is; een plaats waar iedereen in een openbare, veilige omgeving zichzelf kan zijn ongeacht gender of seksuele voorkeur. TranScreen heeft daarmee een duidelijke sociale functie als bijzondere ontmoetingsplaats voor de transgendergemeenschap. Een belangrijke bijkomstigheid met grote impact voor de bezoekers.

Transcreen Amsterdam filmfestival 30 mei t/m 2 juni Filmtheater Kriterion

https://www.transcreen.eu/

Dit jaar komt TranScreen ook naar Zaandam!

De Zaanse Regenboog heeft samen met TranScreen en Filmtheater De Fabriek overlegd over een
speciale filmvertoning in Zaandam. Zaterdag 29 juni is de festivalwinnaar van de publieksfilm in Filmtheater De Fabriek te zien. Daar zijn we super blij mee. En we verwachten jullie allemaal natuurlijk! De film en aanvangstijd worden begin juni bekendgemaakt door Filmtheater De Fabriek, TransScreen en de Zaanse Regenboog.

Voor meer informatie: https://www.transcreen.eu/ of https://www.facebook.com/transcreen/
Voor meer informatie en reserveringen: http://www.de-fabriek.nl/

de Fabriek
https://www.de-fabriek.nl/

De Zaanse Regenboog
https://www.facebook.com/dezaanseregenboog/

Transcreen
https://www.transcreen.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *