Menu Sluiten

The Damned Theater in de openlucht en picknick vooraf

The Damned

Ga je mee naar het Bostheater Amsterdam?

Op vrijdag 15 juli a.s. gaan we naar het open lucht theater The Damned in het Amsterdamse bos.
Voor wie het kent, het bostheater is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij je in de buitenlucht een spectaculair theater bijwoont. Vooraf is er gelegenheid om op de tribune te picknicken tot de voorstelling begint.

Voorstelling: The Damned
Deze zomer speelt het grootste theatergezelschap van Nederland en een van ’s werelds beste ensembles, het ITA-ensemble (voorheen Toneelgroep Amsterdam), voor het eerst in zijn geschiedenis een grootschalige voorstelling in de open lucht. In ons mooie openluchttheater brengen zij de Nederlandse première van The Damned, de succesproductie die Ivo van Hove in 2016 regisseerde voor de Comédie-Française.

Voor meer informatie:
https://bostheater.nl/events/the-damned/

Locatie:
Het Bostheater
De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen
Let op!! Met openbaar vervoer is het bostheater lastig te bereiken.
Beter is dan met een fiets, OV-fiets of auto te komen
Er kunnen enkele mensen met mij meerijden vanuit Haarlem

Datum: 15 juli
Tijd: 20:30 uur begint de voorstelling, maar wil je vooraf samen wat eten, dan kunnen we het beste rond 19:00 -19:30 aanwezig zijn, zeker als we bij elkaar willen zitten.
Eten en drank moet je dan zelf meenemen, het is een soort picknick.

Kaartverkoop:
De kaartverkoop gaat via de website van het Bostheater. Je kunt voor die dag zelf kaarten bestellen. Hoe eerder je kaarten koopt, des te groter is de kans dat de kaarten nog niet zijn uitverkocht.

Aanmelden:
Het is wel zo gezellig om samen te picknicken voordat de voorstelling begint, dus meld je aan en dan krijg je informatie hoe en waar we elkaar ontmoeten.
Stuur een e-mail naar: cultuur@coc-kennemerland.nl