Menu Sluiten

Stop Het Geweld!

DE VLAG UIT TEGEN ANTI-LHBTI+ GEWELD

Zaterdag 1 augustus vindt in Amsterdam de demonstratie tegen anti LHBTI-geweld plaats. Locatie Museumplein van 11.00 tot 14.00 uur. (LETOP: Het tijdstip is gewijzigd van 10.00 naar 11.00 uur en de Pride Walk naar de Dam gaat niet door, dit ivm Covid 19).

Uiteraard is de demonstratie coronaproof georganiseerd, een mondkapje is verplicht en er staan stippen op de grond op 1,5 meter afstand om op te staan. Je kunt je aanmelden voor de demonstratie via facebook HIER aan en ook HIER (niet verplicht).

Ondersteunende actie voor thuisblijvers
Omdat er in deze tijd misschien mensen zijn die er voor (moeten) kiezen om niet naar grote demonstraties te gaan, maar wel willen laten zien dat ze het toenemende anti-LHBTI+ geweld zat zijn, hebben wij een ondersteunende actie bedacht:

BEN JIJ OOK HET GEWELD TEGEN LHBTI+-ERS ZAT!?
Hang op 1 augustus de regenboogvlag (of iets anders met regenboogkleuren) uit en plak bijgaande flyer voor het raam om te laten zien dat je de demonstratie steunt!

STOP HET GEWELD
We hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen met deze actie.
Post je foto op onze Facebookpagina www.facebook.com/cochaarlem
of mail naar webmaster@cockennemerland.nl
De mooiste foto wordt door ons beloond met een leuke prijs.

VRAAG UITERLIJK 29 JULI EEN FLYER AAN VIA: ACTIVITEITEN@COCKENNEMERLAND.NL ovv je naam en adres, dan sturen we deze toe voor 1 augustus. Let op: Op = Op

Zelf printen kan natuurlijk ook via coc-kennemerland.nl/wp-content/uploads/2020/07/1augflyer.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *