Menu Sluiten

Stadsdominee Tom de Haan bij Roze Salon Haarlem 55+

December, de maand van Sinterklaas en Kerstmis. De maand waarin veel geld wordt uitgegeven aan kado’s en lekkernijen, een maand waarin veel wordt geconsumeerd.. Het is ook de maand waarin we het jaar afsluiten. Een maand dus waarin het geen kwaad kan stil te staan bij wat er het afgelopen jaar is gebeurd.

De medewerkers van de Roze Salon hebben in dit teken gemeend er goed aan te doen onze stadspastor Tom de Haan uit te nodigen op 8 december a.s. van 17 tot 18 uur.

Roze Salon Haarlem 55+ heeft hem gevraagd wat gedachten te formuleren over ”zingeving”. En gelukkig hebben we hem daartoe bereid gevonden. Tom de Haan is geen vreemde voor ons, hij heeft eerder een column uitgesproken bij het COC ontbijt ter gelegenheid van de nationale coming-outdag. Er is natuurlijk ruimte voor vragen en discussie.

Hierna kan men genieten van vers gemaakte vegetarische soep met stokbrood en hapjes.

Tom de Haan is sinds 2013 door de Protestantse Gemeente Haarlem aangesteld als stadsdominee. Zijn functie als dominee beperkt zich niet louter tot de Kerkelijke Protestantse Gemeenten waarvoor hij is aangesteld, hij is stadsdominee voor alle Haarlemmers!’

Adres:
Nieuwe Groenmarkt 20
2011 TT Haarlem

Openingstijden: 16.30 tot 19.30 uur

www.rozesalonhaarlem.nl

Op de hoogte blijven van de activiteiten van de Roze Salon Haarlem 55+? Abonneer je op de nieuwsbrief

Foto Tom de Haan: Tim Kulk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *