Menu Sluiten

Leden/lezers aanbieding SHIRT UIT FaHD!

Alles voor de Kunsten en Toneelschuur bieden u een een leuke Valentijnskorting voor COC leden en lezers aan!

Als u de kortingscode FAHD gebruikt, zowel telefonisch als online, kunnen de lezers/leden en collega’s voor E 12,50 (ipv E 18,50) naar de voorstelling op 14 februari.

Out and proud acteur Fahd Larhzaoui is terug met een nieuwe solo Shirt Uit Fahd!. Met zijn eerste solo, over zijn coming out als getrouwde Marokkaanse man, raakte hij publiek en pers. De recensies en reacties waren lovend.

Toneelschuur Haarlem Tournee:
11 feb t/m 17 mei 2019
door heel het land klik hier voor volledige speellijst

‘Je bent herboren, nu kan het feesten beginnen. Niet dus!’

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curacao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

In Shirt uit Fahd treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in Shirt uit Fahd te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In Shirt uit Fahd zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is Shirt uit Fahd een facing the facts.
“Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”
Piet Menu

Klik hier voor meer info over Fahd Larhzaoui

Credits

Spel: Fahd Larhzaoui, Dansers; Danny Boom & Kevin Joosten, Tekst: Don Duyns, Regie: Bram Jansen Choreografie: Virgilmoreno Oehlers, Artistiek Advies: Piet Menu, Decor en foto: Robin Vogel Geluidsontwerp: Jorg Schellekens i.s.m. George Dhauw, Techniek: Thierry Wilders Coproductie: Alles voor de kunsten, Het Zuidelijk Toneel & Likeminds

De pers over Schijn:
“Schijn is een overrompelende voorstelling, één die een imam tijdens een try-out tot tranen wist te roeren. Niet alleen de dappere en ontroerende coming-out van een man die publiekelijk de façades neerhaalt, maar ook van Larhzaoui als belangrijk acteur.”
Parool *****

“Tussen een theetafeltje en een paar mintkleurige lockers ontstaat een indringend geheel, aangrijpend, nooit larmoyant. Fahd Larhzaoui is niet alleen maar ontwapenend. Hij is hier gewoon goed.”
Volkskrant ****

“Als Larhzaoui over zijn uiteindelijke coming out vertelt, vecht hij tegen echte tranen. Gelukkig verlicht regisseur Floris van Delft het indringende geheel regelmatig met speelse interacties. Uiterst komisch is bijvoorbeeld de scène waarin Larhzaoui als een bakvis voor het eerst versierd wordt.”

NRC ****

 

 

Alles voor de Kunsten
Alles voor de Kunsten

 

Toneel/Filmschuur
Toneel/Filmschuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem
kassa: 023-5173910

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *