Menu Sluiten

Roze Salon WhatsApp-groep

Roze Salon Haarlem

De Roze Salon 55+ Haarlem was in juni ook gesloten. Dit betekent helaas dat het seizoen 2019/2020 daarmee is afgesloten. De komende tijd zal de Roze Salon kijken of, en zo ja wanneer en hoe ze het seizoen 2020/2021 kunnen starten. De maatschappelijke ontwikkelingen volgt de Salon daarbij op de voet en zal daarover zo nodig (weer) advies inwinnen bij deskundigen.

WhatsApp-groep
De Roze Salon 55+ Haarlem is nu al geruime tijd noodgedwongen gesloten. Elkaar ontmoeten in de vertrouwde omgeving met altijd een leuk programma en een lekker hapje en drankje is anno 2020 helaas tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers en belangstellenden in de gelegenheid te stellen om contact met elkaar te houden is er een WhatsApp-groep gestart. Wil je deelnemen aan die groep om zo op een gemakkelijke manier contact met elkaar te hebben, wat met elkaar af te spreken of te ondernemen? Stuur dan een e-mail naar info@rozesalonhaarlem.nl.

Vermeldt uitsluitend dat je deel wilt nemen aan de WhatsApp-groep. Vermeldt dus niet je mobiele telefoonnummer! Je wordt dan in contact gebracht met de beheerder van de groep aan wie jij je mobiele nummer door kunt geven. Op deze wijze wordt jouw privacy optimaal geborgd.

Wij wensen iedereen een mooie zomer in een goede gezondheid en hopen dat we elkaar in het nieuwe seizoen spoedig weer kunnen en zullen ontmoeten in wijkcentrum Binnensteeds.

De Roze Salon Haarlem is een initiatief van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door de Regenboogambassadeur Senioren en Gay-Haarlem.nl.
Bron: Roze Salon Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *