Menu Sluiten

Roze Salon Velsen is nu Colourful Velsen

Bij Roze Salon Velsen komen steeds meer mensen langs voor een gezellig praatje, drankje en een hapje. Als men voor het eerst langskomt, ervaren ze een drempeltje waar men overheen moet. Maar eenmaal binnen voelt het gauw vertrouwd en warm aan. 

Men gaat vaak online rondkijken of er in Velsen activiteiten zijn voor de lhbtiq+ gemeenschap en komen ze uit bij Roze Salon Velsen. Ons vaste adres is Grand Café Staal, Lange Nieuwstraat 799 IJmuiden. Maar sluiten niet uit om af en toe ergens anders ook onze neus te laten zien. houd hiervoor de Facebookpagina in de gaten voor de updates

Colourful Velsen
Iedere eerste donderdag van de maand vanaf 17.00 uur kan men hier samen komen en kwam zo het onderwerp op tafel om te kijken naar een nieuwe naam. Hier zijn een aantal avonden en weken overheen gegaan van bedenken, bespreken en ontwerpen. Harry Mooij heeft ontwerper Eric J Coolen gevraagd om een ontwerp te maken met de naam Colourful Velsen. Deze naam kwam al vrij snel boven tafel en was veruit de popupairste. 

Op de flyer is enthousiast gereageerd en willen het nu verder realiseren. Bij deze gaat ‘Roze Salon Velsen’ verder als ‘Colourful Velsen’.

Colourful Velsen is er iedere eerste donderdag van de maand met als thuisbasis Grand Café Staal!