Menu Sluiten

Roze Salon Haarlem 50+ zoekt vrijwilligers

Op naar het einde??
In september jongstleden kondigden wij in de Roze Salon aan dat aan het eind van dit seizoen een kernlid na elf jaar met zijn activiteiten stopt.

Tot op heden is het ons helaas niet gelukt om enthousiaste roze senioren te vinden die zich in willen zetten voor de organisatie en uitvoering van deze zo succesvolle ontmoetingsgelegenheid voor roze senioren uit Haarlem en (verre) omgeving. Ook in maart mochten wij weer nieuwe gasten ontvangen, deze keer onder meer zelfs uit Schiedam en Leiden.

Als dat zo blijft, is de kans groot dat in juni 2024 de Roze Salon Haarlem haar gasten voor de laatste keer gaat ontvangen. Wij blijven echter hopen dat het niet zover zal komen. Onze ontmoetingsgelegenheid voorziet immers al ruim elf jaar in een grote behoefte en het zou erg jammer zijn als dit verloren gaat en is een Regenboogstad onwaardig.

Oproep
Daarom doen wij hierbij nogmaals een oproep.
Ben jij die senior die het belang van ontmoeten met ons deelt en wil jij je daarvoor enkele uurtjes in de maand inzetten, neem dan contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@rozesalonhaarlem.nl

www.rozesalonhaarlem.nl