Menu Sluiten

Roze Salon blijft gesloten

Ook de Roze Salon Haarlem heeft als gevolg van de maatschappelijke ontwikkelingen al enkele keren geen doorgang kunnen vinden. 
Overal in Nederland zijn de ontmoetingsgelegenheden voor de oudere LHBTI’s noodgedwongen en uiteraard volkomen terecht gesloten. Het ziet er naar uit dat daar in de komende maanden weinig verandering in op zal treden. Op grond van de huidige wetgeving en richtlijnen van de overheid zal de Roze Salon Haarlem ook in de maand mei nog gesloten zijn. Mocht daar verandering in komen, dan zal de Roze Salon daar via de gebruikelijke sociale media over berichten.

Voortgang 2020

Wellicht is de Salon wel geopend in de maand juni. In dat geval zal er geen speciaal programma worden aangeboden. Meer dan ooit in het ruim zevenjarig bestaan van de Roze Salon Haarlem zal dan immers en ongetwijfeld het ‘weerzien en ontmoeten’ centraal staan bij de bezoekers.

 Er wordt nog over gedacht om de Roze Salon bij wijze van uitzondering de zomermaanden juli en augustus te openen, mits dat van overheidswege is toegestaan en de mogelijkheden die het Wijkcentrum Binnensteeds dan heeft.

Oproep COC Kennemerland
Oudere homoseksuele mannen en lesbische vrouwen kunnen vatbaar zijn voor sociaal isolement. Zeker wanneer zij beschikken over een beperkt(er) sociaal netwerk. Heb je hulp nodig? Mail naar info@coc-kennemerland.nl of bel met 06-361 489 49.

bron: www.rozesalonhaarlem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *