Menu Sluiten

Roze Regenboogcafé pakt feestelijk uit!

Op woensdag 14 december pakt Roze Regenboogcafé feestelijk uit! Met het Gay Men’s Chorus Manoeuvre belooft het een muzikale middag te worden.

Dit mannenkoor met ruim 50 leden brengt ons een programma vol hits, meezingers en nog veel meer, waaronder ook de kerstnummers niet zullen ontbreken. Om dit extra aan te zetten wordt de maaltijd voor deze editie uitgebreid en verhuist het café naar de grote zaal van Duycker, om zo het jaar met een echte knaller af te sluiten. 

Het Roze Regenboogcafé is dé ontmoetingsplaats voor de LHBTIQ+ mensen in de Haarlemmermeer, met extra aandacht voor senioren. Dit is het café waar wordt gelachen, gesproken, gegeten en gedronken en waar elke maand weer een leuk, interessant programma te beleven is. Elke 2e woensdag van de maand van 17:00 tot 20:00 uur zijn de deuren open. De entree is gratis, wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor een simpele maaltijd (2.50 contant, graag gepast).

Het Roze Regenboogcafé vindt plaats in Duycker, onderdeel van Het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 5 in Hoofddorp. Het Roze Regenboogcafé is een initiatief van Amstelring en Het Cultuurgebouw.