Menu Sluiten

Roze Regenboog Café organiseert Vrouwendag Karaoke op 8 maart

8 maart: Internationale Vrouwendag Karaoke
Internationale vrouwendag laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Dit vieren we met een vrouwen karaoke, uiteraard is iedereen (m/v/x) uitgenodigd, maar zingen we nummers die op wat voor manier dan ook aan vrouwen gelinkt zijn. Dus kom maar op!

Voor de agenda:

12 april: Ontmoeten zonder Moeten
Lekker informeel bijpraten in het Café van het C. (voorheen Duyckercafé). Niets moet, geen programma, maar gewoon ontmoeten en natuurlijk een soepje eten. 
10 mei: Regenboog Vinyl Bingo 
In mei pakken we grootser uit met de Vinyl Bingo. Een feest voor jong en oud, met hits van toen en nu en natuurlijk mooie prijzen. Dit is de bingo waarbij stilzitten onmogelijk is en dansen aangemoedigd wordt.
14 juni: Ontmoeten Zonder Moeten
Lekker informeel bijpraten in het Café van het C. (voorheen Duyckercafé). Niets moet, geen programma, maar gewoon ontmoeten en natuurlijk een soepje eten.
12 juli: Zomerfeest met BBQ
Het seizoen sluiten we af met een zomerse BBQ. Ook hier maken we weer een feestje van waar iedereen de hele zomer op kan teren. 

9 augustus slaan we een maandje over in verband met de zomervakantie. Het programma vanaf september volgt zo snel mogelijk.

Het Regenboogcafé is iedere tweede woensdag van de maand geopend vanaf 17:00 in het café van C., adres: Raadhuisplein 5 in Hoofddorp. Iedere maand staat er een goedgevulde soep klaar, voor 2,50 per persoon. Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel prettig zodat wij rekening kunnen houden met de hoeveelheden. Dit kan door een mail te sturen naar: mvanlimbeek@amstelring.nl.
Het Regenboogcafé is een initiatief van Amstelring en Het Cultuurgebouw.