Menu Sluiten

Roze ouderen diner

In het kader van IDAHOT (Internationale Dag tegen Homofobie en Transgenderfobie) organiseert Gay-Haarlem en de Regenboogambassadeur in samenwerking met Resto VanHarte Haarlem op 24 mei een avond speciaal voor ‘roze ouderen’; homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en biseksuelen en iedereen die zich beweegt tussen deze groepen. Tijdens het driegangendiner vertelt de Regenboogambassadeur Rineke Mesman over de situatie van Roze ouderen, over liefde en het recht om gezien te worden. Tijdens het diner kunnen bezoekers met elkaar in gesprek gaan over taboes en vooroordelen rondom seksuele identiteit.

Naar schatting wonen er in Nederland 100.000 mannen en vrouwen boven de 65 jaar met homoseksuele of lesbische gevoelens. Veel van deze ouderen groeiden op in een tijd waarin homoseksualiteit taboe was. Dit heeft bij sommigen geleid tot gevoelens van eenzaamheid en sociaal isolement. Voor hen is het niet altijd vanzelfsprekend dat ze een netwerk van familie en vrienden om zich heen hebben. Er zijn nog steeds veel roze ouderen die moeite hebben om vrijuit over hun leven te praten. Deze avond in Resto VanHarte Haarlem is bedoeld om de kloof tussen taboes en onwetendheid te overbruggen.

IDAHOT vindt ieder jaar plaats op 17 mei. Door drukte van de organiserende partijen is het niet gelukt deze avond op deze avond te organiseren.

Wij nodigen graag iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Inloop is om 17.30 uur waarna om 18 uur de maaltijd aanvangt.
Kosten voor Haarlempas bezitters bedragen 4 euro; voor niet pas bezitters zijn de kosten 7 euro p.p..
Locatie: Turquoise, Prinses Beatrixplein 51-53, Haarlem Parkwijk Reserveer als u erbij wilt zijn!
Via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 tussen 9 en 12 uur (35 cent/min). Voor meer informatie neem contact op met: Eric Apon e.apon@restovanharte.nl of 06 -125 85 682

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *