Menu Sluiten

Roze Kunstlijn Haarlem 4, 5 en 6 november 2016

De Roze Kunstlijn Haarlem ontstond uit een initiatief van Haarlem Roze Stad 2012 als onderdeel van de Kunstlijn Haarlem. Een idee om eenmalig het publiek te trakteren op een combinatie van theater, dans, muziek, schilderijen, foto’s, keramiek en nog veel meer van professionele kunstenaars en artiesten. Met ruim 3.500 bezoekers in het Figee gebouw aan het Spaarne was in 2012 de Roze Kunstlijn een groot succes. Hierdoor en ook vanwege de vele positieve reacties werd er besloten om ook in 2013 en 2015 een Roze Kunstlijn te organiseren. En nu in 2016 daarom de 4e editie!

De Roze Kunstlijn 2016 is een initiatief van de Regenboog-organisaties COC Kennemerland, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.
De gemeente Haarlem en de Regenboog-organisaties zoeken aansluiting bij een aantal bestaande grote evenementen in Haarlem om zodoende ook andere instellingen in het maatschappelijk veld te betrekken bij het vergroten van acceptatie van homoseksualiteit. Net als voorgaande jaren staat de Roze Kunstlijn in het teken van verbinden. Verbinden van kunstenaars en artiesten met kunstliefhebbers en het bedrijfsleven.

Fred Rozenhart - Tweeling
Fred Rosenhart – Tweeling

De Roze Kunstlijn Haarlem vind dit jaar plaats op de Nieuwe Groenmarkt 10 in Haarlem.

Ga voor meer informatie naar www.rozekunstlijnhaarlem.nl

gayhaarlem.nlHAARLEM_FCbdkennemerlandcoc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *