Menu Sluiten

Regenboogborrel Heemstede naar de derde dinsdag

regenboob borrel Heemsede

De Regenboogborrel in Heemstede is sinds oktober 2021 een feit. Wat begon als een bedachte eenmalige borrel met een hapje gesponsord door  de gemeente Heemstede. Het was meteen een succes en er werd om een vervolg borrel gevraagd.

De RBBH is sindsdien iedere maand te gast bij Loco Coffee aan de Julianalaan 3 in Heemstede. De uitbaatster van Loco Coffee is Lotte, een jonge ondernemer die de regenboog gemeenschap een warm hart toe draagt. Hoewel zij haar zaak om 17.00 uur sluit,  is ze voor de  RegenBoogBorrel Heemstede 1 x per maand open van 19.00  tot 21.00 uur. Lotte en haar enthousiaste team, van Sam, Anna, Semira, Eva en anderen vormen iedere keer weer een dol enthousiast horeca team.

Het doel van de RBBH  is  contact tussen de leden van de doelgroep en belangstellenden te bevorderen, isolement voorkomen, gezelligheid bevorderen en zichtbaarheid stimuleren.
Behalve de babbel en het gesprek staat er iedere keer een kort entertainment op het programma. Afgelopen RBBH waren dat bv. Merengue  dance workshop door Sam, Caribbean cocktails, introductie LHBTO+ literatuur door Arno, pop quiz, zomerse witbier introductie, singer-songwriter Eva, karaoke.

Tot september hebben we zomerreces

Derde dinsdag
Rekening houdend met de Roze Salon Haarlem en Hoofddorp is in overleg na de zomer een verandering in data. Wij gaan naar de 3e dinsdag van de maand.

Heeft u wensen of ideeën, wellicht een eigen kleine entertainment act voor de Regenboogborrel, neem dan contact op met de organisatie.

De organisatie: Josha Sloot: slootjbl@gmail.com en Marion Grootveld: marion.grootveld@live.nl