Menu Sluiten

Regenboog Borrel Heemstede

De Regenboog Borrel in Heemstede (RBBH) begon in 2021 met als doel contact tussen leden van de doelgroep bevorderen, isolement voorkomen, gezelligheid bevorderen, zichtbaarheid stimuleren. Vanaf het begin is de Borrel toegankelijk voor alle LHBTQ ++ van alle leeftijden en ook voor belangstellenden die de Regenboog een warm hart toe dragen.

Locatie Regenboog Borrel

De Regenboogborrel is bij Petite Canette.

Ingang precies aan de overkant van Loco, Julianalaan 3. Ook in 2024 blijft de Regenboogborrel Heemstede en is vanaf februari iedere derde dinsdag van de maand in Petite Canette.

Adres:
Petite Canette, Julianalaan 3, Heemstede. Petite Canette is een zaaltje van Canette, en heeft een eigen opgang dat aan de Julianalaan 3 is.

Iedere 3e dinsdag van de maand van 19.00 – 21.00 uur.

Open Podium
De organisatie probeert voor iedere RBBH een kleine, korte vorm van entertainment te regelen zoals een zanger, muzikant, danser,  quiz, spreker o.i.d.. Iedere suggestie is welkom. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar: regenboogborrelheemstede@gmail.com

De gemeente Heemstede heeft de RBBH een kleine subsidie toegekend waar onkosten van betaald worden.

Iedereen betaalt zijn eigen consumptie en soms is er een donatie in de vorm van een hapje bij de borrel. De ervaring heeft geleerd dat de RBBH goed bezocht wordt en dat gezelligheid voorop staat.

Activiteiten

regenboob borrel Heemsede

Zomerse bieren proeven bij Regenboogborrel Heemstede

coc Kennemerlandjun 8, 20221 min rleestijd

Het wordt echt zomer, en dat gaan ze bij de Regenboogborrel merken. Dinsdag 14 juni van 19.00 – 21.00 uur zijn er in Loco Coffee Zomerse Witbieren te proeven. Dan kunnen we alvast in een zomerse stemming komen. En uiteraard zijn er…