Menu Sluiten

Queer Café

Queer Café Haarlem

Queer Café wordt elke derde zondagmiddag van de maand gehouden. Meestal doen we dat in het Badhuis aan het Leidseplein in Haarlem, maar een paar keer per jaar doen we een uitstapje naar het Patronaat. Afgelopen 18 september deden we dat met groot succes voor het eerst.

Queer Café is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen die zich lid voelt of betrokken is bij de queer community. Alle genders en leeftijden zijn welkom. Wat we doen? Vrolijk borrelen op de zondagmiddag. Om de sfeer te verhogen hebben we vaak ook entertainment. Dat kan een optreden, een muziekbingo of een DJ zijn. Maar het belangrijkste is: elkaar ontmoeten.

De meest recente editie vond dus plaats in het Patronaat en het was mooi te zien dat veel mensen ondanks de regen de weg naar Stage Two hadden gevonden. Kort na drieën liepen de eerste bezoekers binnen en tot sluitingstijd bleef het gezellig druk.
Nu gaan we weer terug naar het Badhuis. Op 16 oktober gaan om 15.00 uur de deuren open. Kom gezellig langs. Iedereen is welkom.

Badhuis Leidsebuurt
Leidseplein 49
2013 PW Haarlem