Menu Sluiten

Programma Coming Out Week krijgt aardig vorm

Van 4 tot en met 11 oktober zijn er in Haarlem verschillende evenementen die rondom Coming Out Dag georganiseerd worden. De week wordt begonnen met de viering van 10 jaar Regenboogstad in Haarlem in het Patronaat. Er staan ook nog een debat, stadswandeling, liedjesprogramma en Coming Out Dag-ontbijt op stapel.

Op 9 oktober is er niet alleen het COC Songfestival met een spetterende afterparty (o.a. DJ Bo Monde), maar wordt er ook een speciale Regenboogstadswandeling georganiseerd. De stadsgids neemt je mee op een wandeling door het historische centrum van de stad met veel onbekende LHBTI+-feiten over plekken en inwoners door de eeuwen heen. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt een uur.

Aanmelden voor deze Regenboogwandeling graag via hello@nolabelsfestival.nl. Na aanmelding ontvang je info over hoe te betalen (€ 5,- p.p.) en over de startlocatie.

COC Songfestival in Patronaat

Ook op 9 oktober is het Nationale COC Songfestival 2022. Deze middag vindt plaats in Patronaat. Er is een prachtige vakjury bestaande uit (o.v.b.) Eva de Raadt en Dolly Bellefleur. De presentatie is in handen van Mrs. Einstein en Dusty Gersanowitz (in de green room). De afterparty wordt verzorgd door DJ Bo Monde. En er staan nog meer verrassingen op stapel.

Kaarten voor het COC Songfestival kun je reserveren via de site van het Patronaat.

De twee hoofdsponsoren van het COC Songfestival zijn Notariskantoor Feitsma/Verhagen en Boekhandel De Vries van Stockum. Met deze laatste wordt besproken over de mogelijkheden tot een lhbti+-boekpresentatie in de winkel.

Zodra er meer informatie over andere activiteiten is, laten we dat weten.