Menu Sluiten

Pride Walk Haarlemmermeer 17 mei,

doe je mee?

Op 17 mei 2023 staan we in onze gemeente stil bij de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (IDAHOT). Dit is een dag waarop organisaties internationaal aandacht vragen voor het belang van sociale acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, intersekse- en transgenderpersonen (lhbti’s).

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn? Dat je geaccepteerd wordt zoals je bent? Thuis, op straat, school, je werk en bij de sportclub? Loop met ons mee in de Tweede Haarlemmermeerse Pride Walk!
Iedereen is welkom.

We verzamelen op 17 mei 2023 om 16.45 uur voor het Oude Raadhuis op het pleintje, vlakbij de fontein/rotonde aan de Kruisweg. Daar starten we om 17.00 uur onze route over de brug naar het Burgemeester Stamplein,
waarna we via het Regenboogvlak onze weg vervolgen naar C. Hoofddorp. We lopen de tocht onder muzikale begeleiding van een swingende brassband met aansluitend een gezellige en muzikale afsluiting in het C. café.

Graag je vooraf even aanmelden bij cboter@teamsportservice.nl of via Noord Holland Actief vooral als je wat wilt drinken of eten na afloop.