Menu Sluiten

Pride at the Beach KICK OFF 2024

Op maandag 18 maart vindt de officiële kick-off plaats van Pride at the Beach 2024. Tijdens deze avond geven wij als organisatie een presentatie over het evenement dat op 28, 29 en 30 juli voor het achtste jaar op rij terugkeert naar Zandvoort. Daarna is er ruimte om in gesprek te gaan met ons en met elkaar. Dit keer vindt de Pride at the Beach kick-off plaats bij het Amsterdam Beach Hotel. Een van de partners van het eerste uur.

Vanaf 19.00u zijn de deuren geopend, om 19.30u begint de Kick-Off. Na de presentatie is er ruimte om te netwerken en te brainstormen onder het genot van een borrel en een hapje. De verwachte eindtijd is 21.00u.

Tijdens de kick-off zullen wij ons programma in grote lijnen voor komende editie bekend maken. Daarnaast presenteren wij onze ambassadeurs. Ook zullen we inzoomen op het thema van dit jaar: TOGETHER, en waarom daar juist nu voor gekozen is.

NETWERKMOMENT

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Wij zien deze avond ook als een netwerkmoment om mee te denken en ideeën uit te wisselen over komende editie van het grootste door Zandvoorters zelf georganiseerde meerdaagse evenement.

Bij Pride at the Beach hechten we veel waarden aan het creeëren van een gemeenschapsgevoel. Wij streven er naar dat het evenement gedragen wordt door mensen binnen én buiten de regenbooggemeenschap. De verbinding met Zandvoort als dorp willen we ook dit keer tot een succes maken. Daarom nodigen we inwoners, ondernemers, organisaties en iedereen die Pride at the Beach een warm hart toe draagt, van harte uit.

Zandvoort vindt Pride at the Beach erg belangrijk. Daarom zal zowel burgemeester David Moolenburgh als wethouder Lars Carree aanwezig zijn.

Aanmelden voor de kick-off bijeenkomst is niet verplicht.