Menu Sluiten

OVERAL JEZELF KUNNEN ZIJN


Een serie van zes workshops fysieke en mentale technieken om onveilige situaties te voorkomen, in te schatten, te de-escaleren en eruit te komen. Het resultaat is persoonlijke empowerment en het uitstralen van zelfvertrouwen oftewel ‘jezelf kunnen zijn’ op straat.

Overal Jezelf Kunnen Zijn’ is een trainingsprogramma voor iedereen die ervaring heeft (of verwacht te maken te krijgen) met uitsluiting en/of discriminatie. Krav Maga biedt niet alleen fysieke technieken, maar vooral ook mentale en sociale vaardigheden. Dat maakt het programma geschikt voor mensen die niet iets hebben met zelfverdedigingsport. Deelnemers worden ook getraind in hoe ze tactisch en inhoudelijk om kunnen gaan met kwetsende en/of discriminerende uitingen: “Echte veiligheid, waarop je kunt vertrouwen, zit eigenlijk van binnen, in jezelf”, vertelt deze training.

De organisatie rolt deze workshops nationaal uit, en zal bij voldoende interesse ook naar Haarlem komen. Wil je een alert krijgen wanneer de trainingen bij jou in de buurt gaan plaatsvinden? Stuur een bericht via

Overal Jezelf kunnen zijn

Meer info: