Menu Sluiten

Oproep vrijwilligers AutiRoze Haarlem

Autiroze

COC Kennemerland zoekt vrijwilligers voor AuiRoze.

AutiRoze is een groep voor mensen met autisme en een lhbtiq+ achtergrond. We organiseren in 2023 eerst 6 keer per jaar ontmoetingsavonden op de 3e woensdag van de maand van 19.00 tot 22.00 uur. In Badhuis Leidseplein 49 in Haarlem. De avond is om gezellig en rustig bij elkaar te komen, ervaringen delen. Deze avonden zijn van grote waarde voor onze community, en daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren van deze avonden. 

Als vrijwilliger zit je in ons team die de avond verzorgt, allereerst zoeken we mensen voor de bar. Het gaat om een bepaalde doelgroep en daarom heb je affiniteit met lhbtiq+ personen met autisme, of wellicht heb je er ervaring mee. Het liefst zoeken wij iemand die zelf tot de doelgroep hoort en die weet dat zij/hij/x het samen met ons aankan. 

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij het organiseren van onze ontmoetingsavonden? Stuur dan een e-mail naar info@coc-kennemerland.nl en vertel ons wat je zou willen bijdragen. We horen graag van je!

Met vriendelijke groet,

Het AutiRoze-team


https://www.instagram.com/autirozehaarlem/

Voor meer informatie over AutiRoze kijk op www.autiroze.nl

Nieuwsbrief

Voor meer informatie over AutiRoze kijk op www.autiroze.nl

AutiRoze