Menu Sluiten

Oproep onderzoek lhbtqia+ personen in de gevangenis

Mijn naam is Jo en ik doe onderzoek naar de ervaringen van LHBTQIA+ personen in de gevangenis. Dit doe ik om meer te weten te komen over deze ervaringen en wat hieraan bijdraagt, aangezien nog weinig aandacht is voor de ervaringen van deze groep binnen de gevangenis. Hiervoor ben ik op zoek naar LHBTQIA+ personen die voor korte of lange tijd in de gevangenis hebben gezeten en/of een maatregel hebben gehad.
 
Door middel van een gesprek en een tekenoefening (je hoeft niet te kunnen tekenen!) wil ik graag horen wat jouw ervaringen zijn. Als we elkaar ontmoeten en je voelt je comfortabel om je ervaringen met mij te delen zullen we samen praten en tekenen over je tijd in de gevangenis. Uiteraard is dit anoniem en worden je gegevens niet gedeeld met anderen.
 
Door dit onderzoek hoop ik jouw stem te kunnen laten horen. Het gaat me dus ook echt om jouw verhaal en hoe jij dit wilt vertellen.
 
Sta je ervoor open om met mij in gesprek te gaan of twijfel je nog maar wil je wel eens kennismaken? Neem dan vooral contact met mij op (-:
 
Hartelijke groeten,
 
Jo | E: jfhthomas@outlook.com | T: +316 41739863