Menu Sluiten

Nieuwe voorzitter en secretaris gekozen tijdens de ALV van 23 mei 2023

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van COC Kennemerland zijn er twee nieuwe bestuursleden gekozen, Roy Dongen als voorzitter en Jolanda Leferink  als secretaris. We feliciteren hen van harte en wensen hen veel plezier en succes in de functie die ze gaan bekleden.

Liesbeth verhagen blijft nog aan als penningmeester. Voor haar werd gebruik gemaakt van een clausule waarmee de zittingstermijn van een bestuurslid kan worden verlengd.

Roy Dongen en Jos Ahlers

Roy Dongen neemt de functie over van Jos Ahlers die vier jaar voorzitter is geweest. Jolanda Leferink wordt secretaris, ze neemt de functie over van Els Holthuis die 8 jaar secretaris is geweest.

We bedanken Jos Ahlers voor zijn inzet, hij heeft in de 4 jaar COC Kennemerland ook regionaal een organisatie van betekenis gemaakt. We zijn meer en meer betrokken bij het LHBTIQ+ beleid van de gemeenten in de regio Kennemerland. Jos heeft zijn ervaringen opgeschreven! Lees het artikel in de Stadsglossy Haarlem

Jos Ahlers en Els Holthuis

Els Holthuis is 8 jaar lang de spil in het web van de organisatie als secretaris geweest! Ze heeft het met veel bevlogenheid gedaan en we bedanken haar voor de inzet in deze jaren. Ze blijft wel betrokken bij de vereniging als coördinator vrijwilligers. Els heeft zelf op haar Facebook pagina haar ervaringen opgeschreven:

Acht jaar secretaris van het bestuur van COC Kennemerland.

Hoe het begon? Dankzij Poetin…

Mijn eerste kennismaking met het COC was in april 2013. Poetin zou naar Amsterdam komen en er werd door COC Nederland een demonstratie georganiseerd tegen de anti-lhbti wet in Rusland. Mijn zoon attendeerde mij erop dat ze vrijwilligers zochten voor de ‘security’ om tijdens de demonstratie een en ander in goede banen te leiden. Zo liep ik die dag tussen honderden demonstranten op het Oosterdok, achter het Scheepvaartmuseum waar Poetin zou dineren met Beatrix. Gehuld in een neonkleurig vest, compleet met portofoon en oortjes.

Lees het hele verhaal…

Bowien Wegman

Vertrekkend bestuurslid

Helaas nemen we afscheid van Bowien Wegman als bestuurslid. Ze kan vanwege haar drukke bezigheden de functie niet meer uitoefenen. Ze blijft nog wel betrokken bij de vereniging.

Nieuwe bestuursleden

We zijn op zoek naar bestuursleden. Lijkt je het leuk om ons bestuur te versterken laat dit ons weten en neem contact met ons op

Locatie

Er is dit jaar gekozen voor een locatie in Zandvoort. Het is de bedoeling om de ALV op verschillende locaties in Kennemerland, het werkgebied van COC Kennemerland, te laten plaatsvinden. Niet meer enkel in Haarlem dus.