Menu Sluiten

Nieuwe maatregelen, hernieuwde oproep

Terwijl we net weer langzaam en voorzichtig met de heropening waren begonnen, worden we, helaas, geconfronteerd met nieuwe sterk beperkende corona-maatregelen.

Om te voldoen aan deze ‘lichte lock down’ hebben wij als bestuur moeten besluiten de komende vier weken (tot 15 november) alle fysieke ontmoetingen af te zeggen. Misschien wordt dit zelfs langer. Ook als bestuur zullen we niet bij elkaar komen om te vergaderen.

Of we de eerstvolgende bijeenkomst van de Jong&Out groep (over ruim vier weken) kunnen laten doorgaan, hangt af van welke maatregelen op dat moment gelden. Dat bekijken we te zijner tijd.

Hou afstand, was je handen en gebruik je verstand. Dan zien we elkaar binnen afzienbare tijd echt wel weer in levenden lijve.

Hernieuwde oproep: hulp nodig?

Deze nieuwe ‘lichte lock down’ kan ertoe leiden dat mensen in de knel komen te zitten. Mocht je een hulpvraag hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen. Al is het maar voor een praatje om de stille dagen te breken. Je kunt contact met ons opnemen via info@coc-kennemerland.nl

Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij switchboard.coc.nl van het landelijke COC. Het switchboard blijft de komende tijd extra ruim open om mensen een luisterend te oor te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *