Menu Sluiten

Nieuwe GSA Coördinator Lenore Hehenkamp

COC Kennemerland heeft een nieuwe coördinator voor de GSA (Gender and Sexuality Alliance), Lenore Hehenkamp.

Graag stel ik me voor als nieuwe GSA coördinator Kennemerland. Ik ben Lenore, getrouwd met Eline en moeder van twee jonge kinderen. Ik woon sinds vier jaar weer in Haarlem na lange tijd in Amsterdam te hebben gewoond. Maar ik ken Haarlem op m’n duimpje. Ik ben hier opgegroeid en heb hier tot mijn 18de op school gezeten.

Er is ondertussen veel veranderd maar gelukkig ook nog veel hetzelfde gebleven. Zo kom ik nog net zo graag in de prachtige duinen en op het strand en drink ik graag een goeie koffie in de stad. Ik werk in het onderwijs en hoop als GSA coördinator mijn steentje bij dragen aan de LHBTIQ+ community. Voor vragen, neem gerust contact op via gsacoordinator@coc-kennemerland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *