Menu Sluiten

Nieuwe coördinatoren GSA en Jong&Out

COC Kennemerland heeft afscheid genomen van Suzanne Moerkerk als coördinator van Jong&Out en van Huib Wolse, hij was coördinator voor de GSA ( Gender & Sexuality Alliance ). COC bedankt beiden hartelijk voor hun inzet.

 

Samantha Oosterbeek
Samantha Oosterbeek

Coördinator GSA Samantha Oosterbeek
Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Samantha Oosterbeek, 24 jaar en ik woon inmiddels een jaar in Haarlem met mijn hondje Stitch.
Na mijn opleiding tot verpleegkundige en een aantal jaar werkervaring heb ik besloten het roer totaal om te gooien en ben ik op het hbo Creative Business gaan studeren. Een opleiding die zich richt op management in de media- en entertainmentindustrie. Inmiddels zit ik in mijn 2e leerjaar.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan schrijven en dichten. Verder houd ik van dansen en muziek maar vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast reis ik graag en dan kan ik mij uren en dagen vermaken met het maken van heel veel foto’s. Als de zon schijnt en het is 25+ graden ben ik het meest gelukkig. Waar ik niet zo goed tegen kan is onrecht. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik zelf niet in hokjes wil denken en zo open-minded mogelijk in het leven wil staan. Verder bekijk ik graag alles van de positieve kant. Als ik ergens voor ga geef ik niet zomaar op en ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken.

Ik heb dan ook veel zin in mijn nieuwe avontuur als GSA-coördinator en wie weet kom ik je eens tegen en dan maak ik graag een praatje!

Als GSA-coördinator gaat Samantha zich vooral bezig houden met het helpen opstarten van nieuwe GSA’s en ondersteuning bieden aan alle GSA’s in de regio Zuid-Kennemerland. Wanneer je vragen hebt over het opstarten van een GSA of als je meer informatie wilt, neem dan met haar contact op via gsacoordinator@coc-kennemerland.nl.
Website: https://coc-kennemerland.nl/gay-straight-alliance-gsa/

 

 

Joris Peters
Joris Peters

Jong&Out Coordinatoren duo Justin Griekspoor en Joris Peters
Sinds begin januari zijn wij, Justin en Joris, de nieuwe coördinatoren van Jong&Out Haarlem. Wij volgen Susanne op, die jarenlang deze rol met verve heeft vervuld, waarvoor nog veel dank. Eind december hebben we tijdens ‘Sinterkerst & Nieuw’ afscheid van haar genomen en sindsdien zetten wij het werk voort.

Ik (Joris) studeer aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en ben samen met mijn vriend woonachtig in Delft. Sinds enkele jaren ben ik betrokken bij Jong&Out en ik geniet nog iedere meeting van de gezelligheid en openheid die er bij J&O is. Ik ben groot fan van squash, tennis en hockey en ik ben altijd wel te porren voor een avondje uit.
En ik (Justin) werk momenteel bij een groot telecombedrijf en beheer daar de particuliere en zakelijke relaties. Ik woon in het authentieke, prachtige Haarlem en ben sinds zo’n zes maanden lid van m’n schoonfamilie. J&O is voor mij vrijheid, acceptatie en kunnen laten zien wie je bent. Dat ik daar een steentje aan bij kan dragen is onwijs tof natuurlijk! We hopen ons werk bij Jong&Out nog voor langere tijd door te zetten en kijken uit naar het komende jaar!

Heb jij een idee wat we zouden moeten organiseren?
Of wil je graag een keertje komen maar wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje: jongenout@coc-kennemerland.nl of een privébericht op onze Facebook-pagina.
Meer informatie over Jong&Out: https://coc-kennemerland.nl/jongout/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *