Menu Sluiten

Nieuwe bestuursleden gekozen tijdens de ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 mei j.l. zijn er twee nieuwe bestuursleden gekozen, Bowien Wegman en Stefan Flierman. Bowien gaat zich inzetten voor voorlichting en jongeren. (Jong&Out en Walk-in Closet Haarlem) Stefan Flierman gaat zich inzetten voor het regenboogoverleg in Haarlem en blijft hij coördinator bij de gemeente Zandvoort. Daarnaast geeft hij ook voorlichtingen op scholen. Ze stellen zich voor.

Stefan


Stefan Flierman

Hoi iedereen!

Mijn naam is Stefan Flierman. Geboren in Lelystad, getogen in het mooie Groningen en nu al bijna 8 jaar wonend in Haarlem.
Ik werk al vanaf mijn 18de in de jeugdhulpverlening. Hier heb ik verschillende functies bekleed. Op dit moment ben ik werkzaam als relatie en gezinstherapeut bij FamilySupporters.

Iets meer dan een jaar geleden ben ik vrijwilliger geworden bij COC Kennemerland. Ik ben daar begonnen als voorlichter voor klassen en als coördinator voor de gemeente Zandvoort. Ik vind het fijn om voorlichting te geven aan scholieren om zo een inkijk te geven in gender diversiteit en daarnaast te laten zien waar het COC voor staat.

Als nieuw bestuurslid van COC Kennemerland wil ik er mede voor zorgen dat het COC nog meer bekendheid gaat krijgen en dat de community ons blijft vinden. Daarnaast zou ik er zorg voor willen dragen dat we blijven doen waar het COC goed in is. Namelijk een veilige plek zijn voor een ieder die daar behoefte aan heeft.

Voor vragen of leuke ideeën, mijn e-mail adres staat hieronder. Tot snel!
bestuurslid@coc-kennemerland.nlBowien Wegman

Hallo! Ik ben Bowien, 24 jaar oud en ik woon in Haarlem. Ik studeer op dit moment WO communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit jaar studeer ik af. Binnen COC was ik al actief als begeleider bij Jong&Out Haarlem, waar wij meetings organiseren voor LHBTIQ+ jongeren tot en met 18 jaar. Dit doen we omdat we vinden dat er weinig ontmoetingsplekken zijn voor LHBTQ+ jongeren.

Daarnaast ben ik Commissielid Samenleving in de gemeente Haarlem. In het leven haal ik veel plezier uit lezen, cocktails shaken, nieuwe plekken bezoeken, (bord)spellen en live muziek.

Ik wilde mij al een lange tijd inzetten voor de LHBTIQ+ community en met deze nieuwe rol in het bestuur wil ik graag mijn steentje bijdragen. De zichtbaarheid en acceptatie van LHBTIQ+ is ontzettend belangrijk. De regio moet een veilige en fijne plek zijn, wat je seksuele voorkeur of genderidentiteit ook is. Ik zal mijn uiterste best doen om dit te bevorderen, samen met de andere bestuursleden.

Heb je vragen of ideeën? Je kunt me bereiken via:
voorlichting@coc-kennemerland.nl