Menu Sluiten

Nieuw COC-nummer voor COC Songfestival krijgt vorm

Proosten op nieuwe COC nummer Colourblind

Op 27 november hoopt COC Kennemerland weer mee te mogen doen aan het COC Songfestival. Het jaarlijkse festival staat gepland in Theater de Kom in Nieuwegein, mits de maatregelen rondom de verspreiding van het Coronavirus dat toelaten. Vanwege de winst van COC Midden Nederland in 2019 wordt het festival daar georganiseerd.

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet van samenstelling. In plaats van een liveband, de Reizigers, is Niels Wilmink gevraagd een nummer te componeren. Alexander van der Doorn hoopt met zijn zang hoge ogen te gooien tijdens het liedjesfestival.

Beide artiesten zijn geen onbekenden bij het COC Songfestival. Niels Wilmink heeft in 2016 met Bibi en de Nielsjes meegedaan voor COC Kennemerland. En Alexander van der Doorn heeft zowel in 2014 als in 2015 deelgenomen voor COC Noord-Holland-Noord.

Het nummer heet Color Blind en wordt binnenkort opgenomen en afgemixt. Color Blind roept mensen op om verschillen juist wel te zien en ervan te genieten. Inclusiviteit is het resultaat, niet het doel.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het nummer.

Proosten op nieuwe COC nummer Colourblind
foto: (v.l.n.r.) Alexander van der Doorn, Hans Goes (organisatie), Niels Wilmink en Els Holthuis (organisatie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *