Menu Sluiten

Nationaal COC Songfestival

Editie 2018

In de voormalige kerk De Duif aan de Amsterdamse Prinsengracht 756 zal op zaterdag 8 december a.s. de 24ste editie van het COC Songfestival worden gehouden. Aan deze feestelijke regenboog-liedjeswedstrijd doen o.a. diverse COC-afdelingen uit het hele land mee. De spetterende afterparty vindt plaats in CREA Café.

KAARTVERKOOP

Vanaf NU kun je tickets kopen voor het COC Songfestival met een gereduceerd tarief van 17,50 euro voor COC-leden en tot 15 oktober voor ‘early birds’! Na 15 oktober kosten reguliere kaarten 20 euro excl. service- en transactiekosten.

Met je ticket heb je ook gelijk toegang tot de afterparty. Het is ook mogelijk om alleen kaarten te kopen voor de afterparty.

Ga naar de volgende website om kaarten te bestellen: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/coc-songfestival.

DEELNEMERS

Op dit moment is er nog geen informatie over de deelnemers. De diverse deelnemende organisaties in het land zijn druk bezig met de selectie van deelnemer en lied o.a. door voorrondes te organiseren. Zie daarvoor ook de Agenda op deze website. Binnenkort meer informatie over de deelnemers aan het festival via deze website en de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/cocsongfestival/

AFTERPARTY

Na de grote finale in De Duif is het tijd voor de officiële afterparty van het festival. Deze vindt plaats in CREA Café aan de Nieuwe Achtergracht 168 in Amsterdam. Zie ook het Facebook van de afterparty: https://www.flickr.com/photos/158118950@N03/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *