Menu Sluiten

Lid worden

Fijn dat je erover denkt om lid te worden van onze vereniging. Hoe meer leden COC Kennemerland heeft, des te beter we kunnen opkomen voor de belangen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders in de regio Kennemerland. Zo’n 200 mensen zijn al lid van onze vereniging.

Is een belangenvereniging als het COC dan niet achterhaald? Wij vinden van niet. Er is op een heleboel gebieden al een hoop bereikt. Maar we moeten alert zijn en voor onze rechten blijven opkomen. Om ervoor te zorgen dat de acceptatie van homoseksuelen iets vanzelfsprekends is en blijft.

Door lid te worden van COC Kennemerland ondersteun je de activiteiten van de vereniging in onze regio. Zoals voorlichting op middelbare scholen, coming out groepen voor jongeren, mannen en vrouwen die hun homo-zijn willen ontdekken, roze ouderen en aan de politieke lobby. Daarnaast heb je als lid van COC Kennemerland de kans om het beleid binnen jouw regio actief mee te bepalen.

Als lid betaal je € 45,00* per jaar en steun je het werk van het COC. Je kunt gratis of met korting naar COC-activiteiten.

Voer eerst uw e-mailadres in. U ontvangt binnen enkele minuten een link naar het inschrijfformulier per e-mail. Zo controleren we of je e-mailadres klopt. Check ook je spambox.

*Mensen met een laag inkomen, kunnen aanspraak maken op een gereduceerd tarief. Wil je graag lid worden en gebruik maken van dit gereduceerde tarief, stuur ons dan een mail met de vraag, hoe je hier aanspraak op kunt maken.