Menu Sluiten

Kaartverkoop COC Songfestival 2016 van start

De kaartverkoop voor de 22ste editie van het Nationaal COC Songfestival gaat van start op maandag 26 september a.s. om 10.00 uur. COC Midden-Nederland is organisator van deze editie die op zaterdag 26 november 2016 zal worden gehouden in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht.

Op zaterdag 26 november 2016 is ZIMIHC theater Stefanus de locatie voor de tweeëntwintigste editie van het muziekfestival waar liedjes worden gezongen namens de diverse regio’s van het COC. Aangezien COC de belangenbehartiger is voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT), dienen de liedjes een ‘roze tekst’ te hebben. De kaartverkoop start aanstaande maandag, precies twee maanden voor aanvang van het evenement. “In de komende weken zullen we steeds meer bekend maken over de show, de optredens, de vakjury en de afterparty”, aldus Simon Timmerman, vicevoorzitter COC Midden-Nederland.

Kaartverkoop
Kaarten voor het Nationaal COC Songfestival 2016 zijn gemakkelijk online te koop of bij Primera winkels. De kaartverkoop start maandag 26 september a.s. om om 10.00 uur. De kaarten kosten EUR 16,00 per stuk (excl. fee, fee per order).

Kandidaat namens Midden-Nederland
In de zomermaanden deed COC Midden-Nederland een oproep in hun zoektocht naar de inzending voor het komende COC Songfestival in Utrecht. De oproep leverde veel reacties op. Besloten is om een bijzondere interne selectie te organiseren. Tijdens de Vrijwilligers Bedankdag begin oktober zullen namelijk de vrijwilligers van COC Midden-Nederland beslissen wie de inzending wordt.

COC Midden-Nederland
Het COC komt al sinds 1946 op voor de belangen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT). Sinds 18 januari 1950 is het COC ook in de regio Utrecht actief. Eerst onder de naam COC Utrecht en later onder de naam COC Midden-Nederland. COC Midden-Nederland is lid van de federatie van COC’s en is actief in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren, Culemborg, Nijkerk en Scherpenzeel. Meer informatie op www.cocmiddennederland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *