Menu Sluiten

Jong&Out Haarlem Summer Tour! ๐ŸŒž๐Ÿšค


๐Ÿ“… Maanden: juni, juli, augustus 2024

Hey Jong&Out’ers! Deze zomer wordt fantastisch met de Jong&Out Haarlem Summer Tour! We hebben een geweldige reeks activiteiten gepland in juni, juli en augustus, en het mooiste is: alles is helemaal gratis! ๐ŸŒž๐Ÿšค

๐ŸŒŠ Kick-off: Bootje Varen op 8 juni
We beginnen de zomer op 8 juni met een ontspannen boottocht door de prachtige Haarlemse grachten. Dit is je kans om Haarlem vanaf het water te zien, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een relaxte middag op het water. Vergeet je zonnebril niet!

๐Ÿ–๏ธ Stranddag in Zandvoort op 13 juli
Op 13 juli trekken we naar het Zandvoortse strand voor een dag vol zon, zee en plezier. Breng je zwemkleding, een handdoek en zonnebrand mee voor een middag vol strandactiviteiten, zwemmen en chillen in de zon. Het wordt een fantastische dag om samen te genieten van de zomerse vibes.

๐Ÿž๏ธ Dagje Toolenburgerplas op 10 augustus
Op 10 augustus sluiten we de Summer Tour af met een bezoek aan de prachtige Toolenburgerplas in Hoofddorp. Of je nu wilt zwemmen, picknicken, of gewoon ontspannen in de natuur, deze dag biedt voor ieder wat wils. Laten we samen de zomer afsluiten met een knal!

๐Ÿ“ Verzamelplek: Flintyโ€™s | Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem
Voor elke meet-up verzamelen we bij Flintyโ€™s en reizen we samen naar de bestemming. Woon je dichter bij de plek waar we heen gaan? Laat het ons weten, zodat we een alternatieve verzamelplek kunnen afspreken en samen kunnen reizen.

๐ŸŒง๏ธ Weercheck:
Bij slecht weer kunnen de plannen wijzigen. We gaan nog steeds naar de genoemde plek, maar zoeken dan een leuke binnenactiviteit op. Hou dus onze updates in de gaten via Instagram of de J&O Haarlem Whatsappgroep!

๐ŸŽ‰ Doe mee en maak deze zomer onvergetelijk!
Of je nu houdt van varen, stranddagen of ontspannen aan het meer, deze zomer heeft voor iedereen iets in petto. Zorg dat je erbij bent en beleef de zomer met Jong&Out Haarlem!

Voor vragen kan je mailen naar jongenout@cockennemerland.nl of appen naar 06-47312164