Menu Sluiten

Jongeren

Jong en Out (tot 18 jaar)
Elke 2e zaterdag van de maand

Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Voor jongeren die homo, lesbisch, bi, transgender, queer, non-binary of in dubio zijn.

Bij COC Kennemerland omarmen we diversiteit en streven we naar een inclusieve gemeenschap waar iedereen zichzelf kan zijn. Onze jongerenactiviteiten vormen een dynamische en ondersteunende omgeving voor LGBTQI+ jongeren in de regio. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vriendschappen, wilt deelnemen aan boeiende discussies, of gewoon wilt genieten van een gezellige sfeer, bij ons vind je een plek waar je wordt geaccepteerd en gestimuleerd om te groeien.

Onze activiteiten variëren van informele bijeenkomsten tot boeiende workshops en evenementen, allemaal ontworpen om een veilige ruimte te bieden voor zelfexpressie en zelfontdekking. Samen vormen we een gemeenschap die diversiteit viert en begrip bevordert.

Kom en ontdek wat COC Kennemerland te bieden heeft voor jongeren. Word deel van onze activiteiten en ervaar een wereld waarin jouw identiteit wordt gevierd en gerespecteerd. Samen creëren we een toekomst vol begrip, acceptatie en gelijkheid.

Voor vragen of ideeën kan je altijd mailen naar info@coc-kennemerland.nl.

Activiteiten

Queer Event – Benefiet concert voor de Queer gemeenschap Kennemerland

Queer Event – Benefiet concert voor de Queer gemeenschap Kennemerland

Redacteurmrt 20, 20241 min read

– Theater de 3 Klank Driehuis 6 april 2024 Jongeren organiseren een benefietconcert voor activiteiten van jongeren uit de Queer gemeenschap m.m.v COC Kennemerland en de Regenboog Brigade Velsen. Uiteraard zullen de grote Queer klassiekers als: YMCA, Dancing Queen, I…

Vacature: Jong&Out Coördinator in Haarlem

Vacature: Jong&Out Coördinator in Haarlem

Redacteurdec 4, 20232 min read

Ben je enthousiast, energiek, sociaal en creatief. Vind je het leuk om met jongeren te werken en heb je een connectie met de LHBTI+ gemeenschap? En woon je in de omgeving van Haarlem? Dan zoeken we jou! Jong&Out Haarlem is…