Menu Sluiten

Zing jij mee met het allereerste grote Diversiteitskoor in Haarlem?

Zangers gezocht voor het grootste diversiteitskoor van Haarlem en omstreken. Een gelegenheidskoor dat in de Grote of Sint BAVO Kerk op 22 september om 15.00 uur meezingt tijdens de Regenboogviering; een multiculturele, diversiteitsviering in de Nationale Vredesweek. De organisatie van de Vredesweek ligt in de handen van de Antonius Gemeenschap uit Haarlem.

De komende Vredesweek staat alweer voor de deur. De opening van deze week is op zondag 22 september. Het gaat een zogenoemde Regenboogviering worden in de Grote of Sint BAVO Kerk aan de Grote Markt.

Het wordt dus het grootste diversiteitskoor van Haarlem (interculturele, multireligieuze, multi-seksuele gelegenheidskoor) en daar hebben we zangers voor nodig die het bestaande Popkoor Zingsation aanvullen.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs die over de thema’s tijdens de viering gaan; Troost en Hoop. De viering, die is gericht op het vieren van onze veelkleurige en diverse samenleving, bestaat uit twee delen. In het eerste deel zullen verschillende mensen kort een pijnpunt benoemen. In het tweede deel zullen dezelfde sprekers kort benoemen wat men hoop geeft.

Meedoen met zingen
Je hoeft geen solist te zijn, als je maar van zingen houdt. Dirigent Carolien Goeman, van het popkoor Zingsation, repeteert de vijf nummers die tijdens de viering gezongen gaan worden. Als iedereen thuis repeteert, volgt daarna nog een gezamenlijke repetitie op woensdagavond 18 september.

Meld je aan via hansgoespr@gmail.com en geef door of je ervaring hebt of beginnend. Aanmelden kan tot 1 september.

, door: , Noord-Hollands Archief / ,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *