Menu Sluiten

Het voorlichtingseizoen is weer begonnen

Nu de scholen weer zijn begonnen, gaan ook de voorlichters van COC Kennemerland weer aan de slag. In zowel het basis- als het voortgezet onderwijs verzorgen ze, in duo’s, gastlessen. Op een speelse manier worden leerlingen vertrouwd gemaakt met diversiteit en inclusiviteit. De lessen zijn altijd inspirerend voor zowel leerlingen als voorlichters.

COC Kennemerland vindt voorlichting op scholen belangrijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe voorlichters. Want hoe meer voorlichters, des te meer leerlingen we kunnen bereiken.

Oproep! Lijkt het je een mooie uitdaging lid te worden van ons energieke team voorlichters? Neem dan vrijblijvend contact op via voorlichting@cockennemerland.nl.

COC Kennemerland begeleidt de voorlichters zorgvuldig. Iedere maand komen ze bij elkaar om ervaringen te delen en beter te worden.

Oproep! We zoeken nog iemand die het leuk vindt deze bijeenkomsten te organiseren en te coördineren. Is dit iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via voorlichting@cockennemerland.nl

Facebook
website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *