Menu Sluiten

Haarlemmerqueer: Voor Queer Jongeren in de Haarlemmermeer 🏳️‍🌈

Hey daar, toffe jongeren van de Haarlemmermeer! Er is iets speciaals voor jullie: Haarlemmerqueer, dé plek waar je als queer jongere helemaal jezelf kunt zijn en waar je geweldige mensen kunt ontmoeten. Hier is wat je moet weten:

Wat is de Haarlemmerqueer?

De Haarlemmerqueer is een community opgericht voor een door jongeren in de Haarlemmermeer. De community bestaat inmiddels al 2 jaar en blijft maar groeien. Naast vaste bijeenkomsten organiseren zij vaak in samenwerking met organisaties uit de Haarlemmermeer leuke events die je niet wilt missen!

📅 Donderdagavond Inloop (18:00-22:00 uur):

Kom elke donderdagavond langs in jongerencentrum Flex C (Schuilenburg 1). Wat kun je verwachten? Een supergezellige sfeer, een keuken om samen iets lekkers te maken, een beamer voor coole films of presentaties en super comfy banken om lekker te chillen. Maak nieuwe vrienden, deel verhalen en heb een gezellige tijd.

🌈 Roze Café (Elke tweede woensdag van de maand, 19:00-21:45 uur):

Op de tweede woensdag van elke maand wordt er samen met het Jongeren Informatie Punt (JIP) Haarlemmermeer een Roze Café georganiseerd. Bedoeld voor gezellige gesprekken en leuke activiteiten. En wie weet, misschien ontmoet je wel je nieuwe BFF of zelfs een speciaal iemand!

📣 Volg ons op Insta: @haarlemmerqueer

Voor het laatste nieuws en updates, check onze Insta-pagina. We houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt, dus zorg ervoor dat je ons volgt!

📱 Doe mee via WhatsApp:

Wil je deel uitmaken van onze geweldige WhatsApp-community? Scan simpelweg de QR-code en sluit je aan bij de leuke gesprekken en evenementen.

“Haarlemmerqueer is er voor jou, om jou te ondersteunen en met open armen te verwelkomen. Dus kom langs, maak nieuwe vrienden en heb de tijd van je leven. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! 🌟🏳️‍🌈”

Haarlemmerqueer is geen onderdeel van COC Kennemerland

Voor actuele informatie volg onze insta (@haarlemmerqueer) of scan de qr-code om deel te nemen aan onze whatsapp community.