Menu Sluiten

Grote party op Coming Out Dag in Patronaat

Geen Roze Zaterdag in 2019 in Haarlem, dan maar een andere party. Op 11 oktober op de internationale Coming Out Dag. Deze party is voor iedereen. Om te vieren wie je bent, aldus de organisatie van het No Labels Festival. De eerste Glitter & Glamour Karaoke Party wordt door dit festival in het Patronaat georganiseerd.

De organisatie van het nieuwe No Labels Festival heeft de bekende Smartlappen Karaoke Band geboekt om een sfeervol feestje neer te zetten. Aanleiding is de internationale Coming Out Dag, een dag die tot nadenken stemt en die het vraagt om je omgeving te laten zien dat het goed is om te zijn wie je bent. Speciaal voor deze dag vult de Smartlappen Band haar liedjeslijst aan met nummers uit de HomoTop100.

Drijvende krachten achter het No Labels Festival, de organisatie die de Glitter & Glamour Karaoke Party organiseert, zijn de Haarlemmers die geprobeerd hebben om een paar jaar geleden Roze Zaterdag nogmaals naar de Spaarnestad toe te halen. Mart Pos en Yvonne Pos van MY Productions, Hans Goes van Goes Pr & Entertainment en Jeannette Eversen van HRLM Haarlemse Stadsglossy boden de organisatie van Roze Zaterdagen Nederland een bidboek met plannen voor 2019 aan. “Venlo heeft het toen van ons gewonnen, daarom hebben we zelf maar iets bedacht,” zegt Hans Goes.

Programma aangepast

Dat feestje is de Glitter & Glamour Karaoke Party geworden. Een feestconcept dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan de seksuele voorkeur, geloofsovertuiging, huidskleur, sekse of afkomst. Met dit feest hoopt de organisatie een breed publiek te bereiken. “En welke dag is daar niet beter voor dan de internationale Coming Out Dag. Vandaag is iedereen welkom!” zegt Goes. “We zijn er trots op dat de Smartlappen Karaoke Band speciaal voor de party een groot aantal hits uit de HomoTop100 aan de setlist heeft toegevoegd. Die nummers dragen zeker bij aan de feestvreugde. Denk bijvoorbeeld aan YMCA, It’s Raining Men, She’s a Liar, Ich Bin Wie Du, Why Tell Me Why, Shoot Your Shot en vele anderen.”

Veel liefde

Rudi de Graaff, de presentator van de Smartlappen Karaoke Band, is blij met de deelname aan het nieuwe feest. “Tegenwoordig treden we als band ook vaak op met de Disco Karaoke. Veel van die nummers staan ook in de HomoTop100. En een paar jaar geleden tijdens Gaypride Amsterdam gingen die liedjes erin als zoete koek. Een speciale wens voor Coming Out Dag? Jazeker, ik wens iedereen op deze dag hetzelfde als ik iedereen elke andere dag wens; veel liefde. Heb altijd respect voor alles en iedereen. Muziek is een mooi middel, die taal verstaat iedereen overal.”

Glitter & Glamour Karaoke Party

De Glitter & Glamour Karaoke Party op 11 oktober gaat een feestje voor alle Haarlemmers en daarbuiten worden. Als verrassing wordt een aantal bekende artiesten uitgenodigd om een nummer met de band te zingen. DJ Moog (Club Church, Milkshake, Musketiers, Wilsons) draait samen met DJ Bo (Club Roxy, Milkshake, Munich Pride, Amsterdam Pride) door tot in de kleine uurtjes. Degene die willen zingen, kunnen zich op de avond zelf opgeven bij het podium.

Glitter & Glamour Karaoke Party op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl

DJ Moog
DJ Moog

DJ Moog:

In de tachtiger jaren begonnen in de Haarlemse Musketiers en daarna in Skyline Haarlem. Zijn muziekgenres zijn House Classics, Deep House, Progressive House, Tech-house and Techno. Moog heeft door de jaren heen veel DJ’s opgeleid. Hij streeft ernaar zijn sets nooit voorspelbaar te maken, nooit hetzelfde, nooit herhaalbaar. Zijn bijnaam is ‘The secret weapon of the Amsterdam gayscene’. Vanavond kunnen we genieten van een heerlijke set ‘Past, Present and Future Classics’.

Gedraaid: Musketiers Haarlem, Skyline Haarlem, Wilsons Haarlem, Prik Amsterdam, Club Church, Milkshake, Canal Pride Amsterdam, Paradiso, Drag Olympics.

DJ Bo Monde
DJ Bo Monde

DJ Bo Monde:

Als Kind had ze één droom; professional DJ worden. In haar tiener jaren begon ze te draaien in Club COC Amsterdam. Al snel werd ze een DJ recruiter en leidde jonge DJ’s op. Zelf rondde ze de opleiding Music Production Academy in Rotterdam af. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd DJ in de LHBTI-scene. In 2017 werd ze zelfs verkozen tot Miss Gay Holland 2017.

Gedraaid op: Milkshake Amsterdam, COC Amsterdam, Munich Pride 2018, Canal Pride Amsterdam, Club Roxy, Havana Amsterdam, Paradiso, Koningsvaart – Introducing the LGBT Community to King Willem-Alexander of the Netherland’s Royal Coronation 2013.

Smartlappen Karaoke Live Band
Smartlappen Karaoke Live Band

Smartlappen Karaoke Live Band:

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.
Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos schenkt graag een borreltje voor U in.

De Smartlappen Karaoke Live Band bestaat uit een aantal doorgewinterde muzikanten. Zo is de één muzikaal leider bij Danny de Munck, is de ander drummer bij Guus Meeuwis, worden de snaren beroerd door de bassist van The Dutch Eagles en de gitarist van De Raggende Manne. Zij zorgen voor een heerlijke warme muzikale douche om eens lekker onder te gaan staan zingen.

Hier heeft de Smartlappen Karaoke Live Band al een aardig feessie weten te bouwen:
Ziggo Dome, Lowlands Festival Biddinghuizen, MOJO Concerts, Paradiso Amsterdam, Vijfhoek Huiskamerfestival Haarlem, Amsterdam Halloween, Amsterdam Pride, Café Studio Haarlem.

Muzikanten Smartlappen Karaoke Live Band (namen o.v.b.):
Host & Percussie – Rudi de Graaff
Drums – Martijn Bosman
Bas – Jaco van der Steen
Gitaar – Arnold Smits
Accordeon & Toetsen – Nicolaas Duin
Zang – Nyjolene Grey
Gastvrouwen – Bri Lanfermeier & Mare van Oosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *