Roze Salon Haarlem

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 11/10/2018
16:30 - 19:30

Location
Roze Salon 55+

Categories


Ontmoeting voor LHBT 55+

Heb je zin om LHBT gevoelsgenoten van 55+ te ontmoeten en behoefte aan een praatje onder het genot van een kopje koffie of een glaasje? De Roze Salon is een ontmoetingsgelegenheid in de binnenstad van Haarlem waar je ervaringen kunt uitwisselen en je verhalen kunt delen. Dat kan iedere tweede donderdag van de maand in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem van 16.30 – 19.30 uur in de “Roze Salon Haarlem”. Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd als een lezing, film of optreden. De toegang is gratis

Dichter Robbert Voges in de Roze Salon

Robbert Voges
Robbert Voges

De in Amsterdam geboren Robbert Voges (1974) groeide op in het nabij gelegen en mooie Badhoevedorp. Van jongs af aan liet hij zich inspireren door sprookjes, de natuur, tekeningen en vooral ook zijn eigen fantasie. Zijn eerste korte verhaal telde één hoofdstuk en schreef hij toen hij 11 jaar was. Na een reeks van niet-afgemaakte opleidingen, waaronder de Kleinkunst- en Modeacademie is hij sinds 2016 weer volop aan het tekenen en dichten.

In de Roze Salon zal Robbert op donderdag 11 oktober (tevens nationale coming-outdag) enkele van zijn gedichten voordragen.

Met name de negentiende eeuw en de “Poètes Maudits”  (Baudelaire, onder andere) en de Symbolisten fascineren en interesseren Robbert. Het vergankelijke en vervliegende van de tijd, liefde, verlangen en de melancholie die ermee gepaard zijn, lopen zo’n beetje als een rode draad door zijn werk. Zoals elke kunstenaar laat Robbert zijn toehoorders graag zelf invulling geven aan de door hem voorgedragen gedichten.

“Wanneer de schemering valt
hoor ik niet
uitgesproken vragen
in de trage avondbries
zal mijn lichaam
de antwoorden vinden
voor het morgen is?”

Op instagram is Robbert Voges te volgen: @poetbert of via zijn blog:  //robbertvoges.wordpress.com/

bron: Roze Salon Haarlem

 

Voor meer informatie over de Roze salon Haarlem, kijk op de website:

www.rozesalonhaarlem.nl

www.facebook.com/rozesalonhaarlem

De Roze Salon Haarlem is een initiatief van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door de Regenboogambassadeur Senioren en Gay-Haarlem.nl.

Deel en vind leuk!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *