Orpheus mannenweekend

Kaart onbeschikbaar

Date/Time
Date(s) - 17/03/2018 - 18/03/2018
All Day

Categories


Heb jij pas ontdekt dat jij dat je als man in een man-vrouw relatie (ook) op mannen valt?
Dan moet je zeker even verder lezen!

De ontdekking dat jij (ook) gevoelens voor mannen hebt, kan dat erg confronterend zijn. Voor jezelf, je partner, kinderen, familie en vrienden. Gevoelens van homo-/biseksualiteit in een heterorelatie komen vaker voor dan je denkt.

Heb je geen idee hoe het nu verder moet en het gevoel er alleen voor te staan? Weet, je bent zeker niet de enige die dit overkomt! Heb je behoefte hier eens over te praten? Met mensen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

Geef jezelf dan een cadeau en schrijf je in voor het mannen-weekend.

Want ook dit jaar organiseren we weer een weekend voor de mannen die (ook) van mannen houden.

 

Het thema is:     : “Denken vanuit mogelijkheden”

In een weekend van Orpheus ben je met gevoelsgenoten onder elkaar. Je kunt luisteren naar de ervaringen van mensen in een vergelijkbare situatie en in een ongedwongen sfeer met elkaar praten. Alle aspecten van je thuissituatie zijn bespreekbaar. De gesprekken en herkenning van andere situaties werkt verhelderend en helend, is onze ervaring.

De groep bestaat meestal uit 6 tot 10 mensen van alle leeftijden (30-plus tot 70-min). De begeleiders zijn ervaringsdeskundige vrijwilligers, dus mensen die zelf een ‘Orpheus-situatie’ hebben meegemaakt. Ervaringen van eerdere deelnemers zijn erg positief: de persoonlijke aandacht, de sfeer, de verzorging, de (professionele) begeleiding, het echt toekomen aan jezelf. Ervaringen van eerdere deelnemers vind je op http://www.orpheushulpverlening.nl/index.php/activiteiten/weekenden

Het weekend voor homo- en biseksuele mannen:
zaterdag 17 t/m zondag 18 maart 2018.

Het weekend begint zaterdag om 10.30 uur  en eindigt zondag rond 15.00 uur en is geheel verzorgd in een mooie, besloten accommodatie in Nunspeet. Overnachting, ontbijt, lunch, warm eten, koffie, thee, koek gedurende het hele weekend zijn bij de prijs inbegrepen. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

Informatie en opgeven kan via www.orpheushulpverlening.nl of wa@orpheushulpverlening.nl

Orpheus voor vragen over homo-/biseksualiteit in een heterorelatie

Deel en vind leuk!
 • 1
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *