Meer dan Gewenst: Meet the Pink Parents – Borrel 12 april 2019

Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 12/04/2019
20:00 - 23:00

Categories


Op vrijdagavond 12 april 2019 organiseren we een borrel voor roze ouders en wensouders!

Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust!

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!

Kosten en aanmelden Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een besloten zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Koop je ticket(s) hier

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 12 april 2019 van 20:00-23:00 in Amsterdam Zuid, goed bereikbaar met OV. De precieze locatie staat op je ticket.

De bar is geopend vanaf 20:00 tot 22.45. Rond 20.30 zullen er sprekers zijn. Drankjes zijn voor eigen rekening, neem contact geld mee, je kunt bij ons niet pinnen.

 

Meer informatie over Meer dan Gewenst: https://www.meerdangewenst.nl/

Deel en vind leuk!
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    3
    Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *