Menu Sluiten

Spetterend optreden bij het Roze Regenboogcafé in Hoofddorp

Roze Regenboog Café

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 juni 2022 tot en met 14 mei 2025. De eerstvolgende keer is op 13-07-2022 17:00

  • Locatie: Roze Regenboog Café
  • Categorieën: ,
  • Toekomstige data:

Elke tweede woensdag van de maand vanaf 17:00 uur ben je welkom in het Roze Regenboog Café in Hoofddorp! Kom langs voor een gezellige borrel, leuke programmering en een lekkere maaltijd.

Roze Regenboog Café
Roze Regenboog Café is dé ontmoetingsplek voor LHBTIQ+ ouderen waar wordt gelachen, gesproken, gegeten en gedronken. Elke maand is er leuke en interessante programmering.

Band NoBinGo | @Erik Veld

Spetterend optreden bij het Roze Regenboogcafé in Hoofddorp

Het eerste seizoen van het Roze Regenboogcafé zit er bijna op. Op woensdag 13 juli sluiten we het seizoen groots af met de band NoBinGo! Een zeven koppige band die je laat swingen en de avond tot een hoger niveau zal tillen.

Het Roze Regenboogcafé is elke tweede woensdag van de maand in Duyckercafé Hoofddorp te vinden. Van 17:00-20:00 uur ben je welkom voor een hapje, drankje en gezelligheid. Voor maar €2,50 wordt er een heerlijke maaltijdsoep geserveerd.

Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel prettig zodat wij rekening kunnen houden met het eten. Aanmelden kan via Mara van Limbeek:mvanlimbeek@amstelring.nl

In augustus is het Regenboogcafé gesloten. Op 14 september zijn we weer open en blij je te verwelkomen.

Adres
Raadhuisplein 5
2132TZ Hoofddorp

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Het Cultuurgebouw, Amstelring Dagbesteding, Cordaan, Gemeente Haarlemmermeer en een team van vrijwilligers. Heb je interesse om mee te helpen of heb je vragen, neem dan gerust contact op via: info@hetcultuurgebouw.nl