Menu Sluiten

Elf jaar Roze Salon

Onder het genot van een hapje, drankje en de traditionele soep staan wij met de bezoekers op donderdag 8 februari stil bij elf jaar Roze Salon Haarlem.

Evenals in januari jongstleden kunnen wij helaas geen programma bieden als gevolg van een te beperkte beschik- en inzetbaarheid van de vrijwilligers.

De Roze Salon Haarlem is een van de oudste ontmoetingsgelegenheden voor roze senioren in Nederland en wordt gemiddeld genomen goed bezocht.
In de afgelopen jaren heeft ons format regelmatig model gestaan voor nieuwe ontmoetingsgelegenheden in de regio en hebben wij graag onze expertise met de initiatiefnemers daarvan gedeeld.

Eens temeer is en blijft duidelijk dat de Roze Salon voorziet in de behoefte om elkaar te ontmoeten. De Regenbooggemeente Haarlem ziet en onderkent die behoefte en noodzaak ook. Dat heeft er onder andere toe geleid dat de bescheiden financiële middelen voor het organiseren van onze ontmoetingsgelegenheid voor de komende jaren gegarandeerd zijn. En ook daar zijn we trots op.

Zet jij je in?
In de afgelopen tijd zijn er diverse vrijwilligers na vele jaren met hun werkzaamheden voor de Roze Salon gestopt en zullen enkelen aan het eind van het seizoen 2023-2024 eveneens hun bijdrage gaan beëindigen. Daarmee is het voortbestaan van de succesvolle Roze Salon Haarlem na de komende zomer in gevaar. 

Wij zijn daarom dringend op zoek naar enthousiaste roze senioren die de Haarlemse Roze Salon een warm hart toedragen en die mee willen helpen met de organisatie en uitvoering.

Ben jij die senior die het belang van ontmoeten met ons deelt en wil jij je daarvoor enkele uurtjes in de maand inzetten, neem dan contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@rozesalonhaarlem.nl of gewoon en gezellig ons aan te spreken tijdens de Roze Salon. 

Wij kijken naar jou uit.

Bron: Roze Salon Haarlem