Menu Sluiten

Lezing veilig gebruik internet bij de Roze Salon Haarlem

Klik weg!! … Bent u voldoende toegerust op het gebruik van internet? Het gebruik van internet stelt ons voor veel verrassingen. We weten lang niet altijd waar we mee te maken krijgen bij het gebruik maken van het internet, maar leuk en handig is het zeker! Toch kleven er ook nadelen aan. Neem nu bijvoorbeeld identiteitsfraude, regelmatig is hier in de media over te lezen. Hoe kun je dit voorkomen? En hoe zit het met gebruik van datingsites, online winkelen en wachtwoorden? De mediacoach van de bibliotheek Kennemerland is bereid gevonden om de bezoekers van de Roze Salon hier het een en ander over te vertellen. Geen schoolse les, maar een bijeenkomst met veel dia’s en een filmpje met sprekende voorbeelden.

De informatieve bijeenkomst over veilig gebruik van internet vindt plaats op donderdag 12 oktober om 17.00 – 17.45 uur in de roze salon. Vanaf 16.30 en na ‘’de lezing’’ is er volop gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van een drankje, verse soep met brood.

Nieuwe Groenmarkt 20, 2011 TW Haarlem

Meer informatie over de Roze Salon Haarlem: www.rozesalonhaarlem.nl

 

De organisatie van de Roze Salon Haarlem is in handen van de regenboogpartners te weten COC Kennemerland, Gay Haarlem, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *